Helt underbara kamben som min fru gör, hon jobbar som kock och har fått mkt beröm för dessa, de smälter i munnen. Receptet bygger på ugn men vi grillar även dessa på grillen på sommaren och det bästa av allt, de är så lätta att göra. Smaklig måltid!!!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Supergott! Enkelt, tar lite tid, men sköter sig själv och blir så himelskt gott. Som du säger - köttet smälter i munnen. Barbecue såsen är kanongod! Söt av sirapen, syrlig av äppelcidervinägern och het av spansk peppar. Perfekt!
Mmmmmmmmmmmmm detta var ett superduper recept som hela familjen älskade! Lagar det även när vi har fest hemma och hittils är detta det godaste receptet vi provat! Tusen tack! Hälsningar Susanne
Mycket gott, rekommenderas!
Väldigt väldigt goda!! Hellyckad Amerikansk bbq-afton med detta recept :-)
Lagade till 2kg av dessa igår, avslutade med att mesquiteröka dem på Webern i c:a en timme vid c:a 170-180° Gjorde helt klart succé
Suveräna! Ska experimentera med lite olika bbq-såser framöver.
Gjorde succé även på årets julbord :-)
Supergott! :)
Blev mycket uppskattat hos hela familjen. Det kommer vi göra igen i sommar
Supergott. Gick hem hos både barn och vuxna.
Marinaden i kylen och skall strax börja med revbensspjällen! Detta blir spännande, låter sjukt gott!
Hoppas att det var till belåtenhet!! Förbereder själv inför morgondagens. Grillafton!!;)
Absolut jättegoda! Snåla inte med paprikan i ribs-vattnet, lägg gärna i några lagerblad också. Såsen måste dock, enligt min mening, sockras upp med ganska mycket socker för att få den riktigt söta smaken. Jag hade även i ättikssprit för mer syra. Mums!
Revbensmåndag jojo!