Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtsoppa med pepparrots-creme fraiché

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Pepparrots-créme fraichen är pricken över i. Ärtsoppan går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Fräs den i en kastrull med lite olja. Löken ska inte få färg. Häll på ärtorna och vatten så det precis täcker. Lägg i buljongtärning. låt koka tills ärtorna är mjuka ca 5 minuter. Mixa.
  2. Blanda pepparrot i créme fraichen.
  3. Häll ärtsoppa i tallrikarna och klicka i créme fraichen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.