Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön bladstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En stuvning som hör våren till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs matfett och vetemjöl i en kastrull på svag värme. Späd med mjölken och låt stuvningen koka 3-5 minuter. Krydda.
  2. Rör ner de väl sköljda och eventuellt strimlade bladen i stuvningen och låt den koka ett par minuter.
  3. Servera bladstuvningen till köttbullar, stekta prinskorvar eller stekt fiskfilé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.