Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön papayasallad med nötkött

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 376 kcal Fett 9 g Protein 19 g Kolhydrat 59 g Fibrer 10 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor och vänd det i fivespicekryddorna. Låt köttet stå i 10 minuter.
  2. Skölj koriander och mynta och dela i bitar.
  3. Blanda fisksås med vinäger, socker och chilisås och smaka av med urkärnad och hackad chili, finhackad vitlök, hackad schalottenlök och ev. limesaft.
  4. Skär grön papaya i strimlor, skala och riv morot och blanda det i marinaden tillsammans med hälften av örtkryddorna.
  5. Lägg på köttet och strö över grovhackade jordnötter och resten av örtkryddorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.