Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås med konjak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbart god sås från 70-talet, passar bra till exempel som tillbehör till en fin färsbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg grönpepparen i blöt en stund eller skölj av saltlaken.
  2. Skala löken och hacka den fint. Fräs den mjuk i stekfett, tillsätt grönpepparen och låt den fräsa med någon minut.
  3. Späd med grädde och låt såsen koka ihop lite. Tillsätt gräddfil och smaka av med salt, peppar och chilisås. Spetsa med en aning konjak, hetta upp såsen.
  4. Kan serveras till råstekt potatis och köttfärsbiff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.