- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Fylld med bl a gorgonzolakräm och konjak är denna en höjdare, endera till, eller istället för, ostbrickan.
Instruktioner
- Dela brieosten på mitten så det blir 2 tårtbottnar. Lägg överdelen på en skärbräda eller tallrik.
- Blanda gorgonzola och grädde med en gaffel till en smidig kräm.
Hacka hälften av valnötskärnorna grovt samt hacka persiljan fint.
- Blanda ner nöthack, persilja och konjak i gorgonzolakrämen och smaka av med salt och peppar.
- Fördela krämen på den undre ostbottnen och lägg den andra bottnen ovanpå, med snittytan neråt.
Dekorera med hela valnötskärnor och röd och gul paprika.
Publicerat den
15 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Rekomenderas =0) Mellanbellan bjöd på den igår och det är en riktigt spännande kombination med smaker. Toppbetyg från mig!!!!
Tack för ett toppenrecept. Kram SEA