Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaker med Apetinaostcreme

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En kall Apetinaostcreme med gräslök till krispiga, kokta grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa grönsakerna och skär dem i bitar. Koka dem i lättsaltat vatten i ca 3 min.
  2. Servera grönsakerna varma eller spola dem kalla och låt dem rinna av.
  3. Ostcremen: Mosa osten och blanda med lätt crème fraiche och gräslök eller purjolök.
  4. Lägg upp grönsakerna på ett fat och servera såsen och bröd till.
  5. Tips! Rätten kan serveras både varm och kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.