Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaker med citronkrisp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med en citrondoftande topping blir de färgrika grönsakerna en god och elegant rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader. Koka upp vatten i en stor kastrull och sjud morötter, zucchini och sparris i fem minuter. Låt rinna av väl och lägg i en ugnsfast form.
  2. Klicka margarinet över grönsakerna och krydda med salt och peppar. Vänd dem så att de täcks av det smälta margarinet och kryddorna.
  3. Blanda bröd, parmesanost, citronskal och pinjenötter. Strö brödblandningen över grönsakerna i ett jämnt lager.
  4. Ställ in grönsakerna i ugnen och baka 8-10 minuter tills gyllene ovanpå. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.