Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksbulgur med ägg

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kall rätt som passar vegetarianer och studenter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bulgur i plastbunke, häll i lite olja och rör om med fingrarna. Tillsätt kokhett vatten och täck med gladpack. Låt stå i 20-30 min.
  2. Medans bulgurn sväller, koka ägg och skala och riv morötter. Äggen skall vara hårdkokta. Koka ärtor. När bulurn är klar, alltså allt vatten är borta, blanda samman med ärtor, majs och morötter. Dela ägg i mindre bitar med gaffel och blanda i. Peppra med svartpeppar ganska rejält för att få lite mer smak på det hela. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.