Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grova tekakor

 
Skriv ut

Lätta att göra och goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet och häll i vattnet.
  2. Lös upp jästen i lite av degspadet, häll i sirapen och saltet, arbeta in mjölet. Låt degen jäsa i 30 minuter.
  3. Dela degen i två delar. Rulla runda släta bullar och platta sedan till dem med mjölad hand till tekakor. Nagga dem. . Låt dom jäsa 30 minuter . Grädda 8-10 minuter 225 g

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.