Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra med sill

(2 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lite annorlunda gubbröra med senapssill istället för ansjovis. Den är verkligen supergod!!!

Ingredienser

Instruktioner

Ta upp sillbitarna ur burken och häll spadet i en skål. Hacka sillen i små bitar och blanda alla ingredienserna i skålen med spadet. Ät med knäckebröd eller tunnbröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena4 1 maj 2011

    Säger bara supergott. Betyget blir en femma från oss.

  • Biobaluba 2 maj 2011

    Vad roligt att den föll er i smaken! Jag kan ibland bli lite lätt beroende av denna gubbröra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.