Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudomlig svampsås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den torkade svampen skall malas så fint som möjligt. Torkad kantarell både trattis och vanlig är väldigt enkla, bara kasta ner i morteln och sedan mala runt till ett pulver som man sedan kan ha i en kryddburk.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka och fräs schalottenlöken i smör så den blir mjuk. Tillsätt grädde och viltfond samt svamp. Låt stå på svag värme så svampen hinner sätta smak. Tillsätt colorit för en trevligare färg. Smaka av med salt och pepar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.