Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudruns varma låda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En härlig låda med ägg, sparris och skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela äggen och lägg i smord ugnssäker form. Klipp skinkan i småbitar som läggs i formen tillsammans med den avrunna sparrisen. Koka upp grädden i en kastrull, rör ner osten och låt den smälta. Tillsätt sparrisspad och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över äggen, skinka och sparrisen. Strö över riven ost. Gratinera i 250º tills allt är varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.