Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gustafs pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En litet annorlunda och lyxigare variant på vardagspastan. Spännande gott att variera parmesan med den smakrika korven.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisningar.
  2. Hacka lök och svampen i fina bitar. Tärna hästköttet efter tycke. Värm stekpanna och fräs löken och köttet tillsammans. Salta ev något. Tillsätt sedan champinjonerna och crème fraichen. Låt det puttra samman, späd ev med litet mjölk. När såsen börjar bli klar, rör då i färsk hackad persilja.
  3. Servera genast med nykokt pasta, plommontomater och grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.