Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladrutor

 
Skriv ut

Det här är ett gott - roligt - snabbt - enkelt sätt att baka på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och ströbröa en rektangulär form med kanter, 16 x 25 cm. Blanda mixpåsens innehåll med vatten och margarin. Rör ihop till en slät smet.
  3. Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter.
  4. Ta ut formen ur ugnen och vänd upp tårtan på ett bakplåtspapper.
  5. Bred hallonmarmelad på tårtan medan den fortfarande är varm.
  6. Glasyr: Mät upp alla ingredienser till glasyren i en kastrull och koka upp under omrörning. Häll den heta glasyren över den varma kakan.
  7. Låt svalna kallt. Skär i mindre bitar. Garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.