Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpannacotta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

God efterrätt som går att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. God efterrätt som man gör dagen innan.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.Blanda vispgrädde, strösocker och hallon och låt det koka upp. Passera. Smält gelatinbladen i den varma gräddblandningen. Låt svalna. Häll upp i glas. Låt stelna ett dygn i kyl. Blanda strösocker, vatten, hallon, björnbär och snittad vaniljstång i en kastrull. Koka i 5 min. Låt kallna. Sila. Fördela skogsbärskaramellen på pannacottan. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.