Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela hallonen i 4-5 portionsglas.
  2. Häll hallonsaft, vatten och 3/4 dl Gelésocker Multi i en kastrull. Låt det koka upp. Fördela det över hallonen. Ställ glasen kallt så att gelén stelnar.
  3. Dela chokladen i mindre bitar och lägg den i en kastrull tillsammans med grädde och 3/4 dl Gelésocker. Låt det smälta på svag värme under omrörning. Låt blandningen koka 1/2 minut. Ta det från värmen och låt det svalna. Rör då och då i det.
  4. Fördela chokladgrädden i glasen och ställ dem kallt igen att stelna. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jojwinbo 30 december 2012

    Det räcker gott och väl till 6 personer. jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.