Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonröd drömdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna denna krämiga efterrätten i glas på fot, som bilden visar, det ser festligare ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kornen.
  2. Mixa frysta bär med kesella, vaniljkorn och florsocker. Fördela i glas.
  3. Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Ringla ut i valfritt mönster på bakpapper. Låt stelna. Stick ner chokladdekorationerna i glasen och garnera med hallon och kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.