Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad lax med äggnudelwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Håll i hatten, faten och tallrikarna kommer att bli rensade av denna fräscha och otroligt goda rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen och skölj i kallt vatten. Skär vitkål och morot tunt, gärna med en mandolin. Skär broccolin i mindre buketter. Finhacka chili och vitlök.
  2. Hetta upp olja i en wokpanna eller större stekpanna. Stek grönsakerna under omrörning i rikligt het panna och tillsätt chili och vitlök efter någon minut. Vänd ner nudlarna och ta bort från värmen då nudlarna är varma.
  3. Skär laxen i kuber och salta. Stek runt om till fin färg i olja i en het stekpanna. Mitten ska gärna fortfarande vara rå.
  4. Häll lite soja över laxen och servera med gari och nudelwoken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.