Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad lax med varma primörer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i kuber 3 x 3 centimeter.
  2. Tvätta och dela potatisen, skär av den nedre träiga delen på sparrisen och skala och dela morötterna.
  3. Koka potatis och morötter mjuka i saltat vatten 12-15 minuter, koka med sparrisen den sista en och en halv minuten och löken den sista halvminuten.
  4. Halstra laxkuberna i het panna med lite olja, runt om i 3 minuter, salta och peppra.
  5. Häll bort vattnet från primörerna när de är färdiga. Vänd ihop med rapsolja, senap, citronskal, pressad citron, gräslök, salt och svartpeppar. Servera med laxen, garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.