Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med ädelostaioli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt- "vanliga" burgare på nötfärs smakpiffas med ädelost och saltgurka. 550 kalorier per portion 37 g fett 34 g protein 20 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, äggula, salt och peppar i en bunke. Forma till fyra burgare. Grilla dem 3 minuter per sida. Skölj salladen, skölj och skiva tomaten. Skala och skiva löken.
  2. Ädelostaioili: Mosa osten med en gaffel i en skål. Skala och finhacka vitlöken, tillsätt den. Tillsätt majonnäs, salt och peppar.
  3. Grilla brödet lätt och lägg ihop emd sallad och burgare. Toppa med aioli, tomater, lök och cornichons.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.