Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med portobello

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En hamburgare för vuxna. Ersätt svamp och senap med tomatskiva och sallad till barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman färs och salt. Forma till fyra ej för tjocka hamburgare.
  2. Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Skär bort foten på svampen. Stek hatten i 1 msk smör ca 4 min per sida.
  3. Stek hamburgarna ca 3 min per sida i 1 msk smör. Skär brödet och rosta det i grillpannan eller i brödrost.
  4. Lägg rucola på brödet och därefter hamburgaren. Bred på senap. Lägg svamp, bacon och ytterligare ett bröd ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.