Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med röksmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Superläckra hamburgare! Smakar som på restaurang! Liquid smoke finns i livsmedelsaffären.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda nötfärsen med Liquid smoke, ägg, pressad vitlök, tabasco, salt och peppar. Det räcker med 4-5 "stänk" av tabascon. Forma färsen till 4 lika stora burgare. Strö över ytterligare lite salt och peppar på varje sida. Stek eller grilla på medelhög temp, anpassa tiden till hur ni vill ha erat kött. Burgarna är godast när de är "medium".
  2. När de är nästan klara, lägg på en skiva ost på varje burgare och låt smälta lite. Montera ihop godingarna med bröd, sallad, skivad tomat, lök och dressing/BBQ-sås. Servera med coleslaw och hemmagjorda pommes. Eller varför inte nachos och guacamole?

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.