- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Superläckra hamburgare! Smakar som på restaurang! Liquid smoke finns i livsmedelsaffären.
Instruktioner
- Blanda nötfärsen med Liquid smoke, ägg, pressad vitlök, tabasco, salt och peppar. Det räcker med 4-5 "stänk" av tabascon. Forma färsen till 4 lika stora burgare. Strö över ytterligare lite salt och peppar på varje sida. Stek eller grilla på medelhög temp, anpassa tiden till hur ni vill ha erat kött. Burgarna är godast när de är "medium".
- När de är nästan klara, lägg på en skiva ost på varje burgare och låt smälta lite. Montera ihop godingarna med bröd, sallad, skivad tomat, lök och dressing/BBQ-sås.
Servera med coleslaw och hemmagjorda pommes. Eller varför inte nachos och guacamole?
Publicerat den
2 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar