Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätta och nyttiga kakor som kan sparas i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och farinsocker pösigt. Blanda i ett ägg i taget i smörsmeten.
  2. Blanda vetemjöl, bakpulver, kanel och salt i en skål. Hacka valnötter och russin.
  3. Blanda frukt- och mjölblandningen i smörsmeten.
  4. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper med hjälp av två skedar.
  5. Grädda kakorna i 200 grader ca 15 min. Låt dem kallna och förvara torrt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kakan85 13 mars 2011

    Varför är de här kakorna nyttiga?!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.