Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsmuffins med ingefärscréme

 
Skriv ut

Fantastiska muffins med nötter och ingefärscréme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och smör vitt. Tillsätt äggen ett och ett. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smöret tillsammans med mjölken.
  2. Tillsätt nötterna och fyll muffinsformar 2/3. ( Helst "amerikanska" formar som är lite stabilare.)
  3. Baka i nedre delen av ugnen på 160 grader i ca 25 minter för stora och 20 minuter för de mindre.
  4. Rör ihop färskost, honung och ingefära och fördela på muffinsen. Dekorera med hasselnöt, krokan och jordgubbskulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.