Ljuvliga rutor med en bas av havregrynssmet, fyllning av choklad och toppad med havresmet och m&m's.
Instruktioner
- Blanda de första fem ingredienserna till en fluffig röra. Rör sedan ner mjöl och därefter havregryn. Smeten ska vara lite smulig. Använd ca 2/3 av smeten och täck botten på rektangulär ugnsform (ca 23x33 cm), som är täckt med bakplåtspapper. Tryck till så att smeten blir en jämn och fin botten.
- Smält chokladen i ett vattenbad eller i micron, och blanda med kondenserad mjölk. Rör ner vaniljsockret. Häll fyllningen över bottnen i ugnsformen.
- Strö över den sista 1/3 av havregryns smeten och toppa med m&m's. Grädda 25-30 min i 175 grader. När kakan svalnat, skär den i bitar och servera!
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna kaka var hetl underbar. Fick högsta betyg av hela min familj!