Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga chokladrutor med rice crispies

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Otroligt enkelt att göra och väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

1. Klä en form (30 x 20 cm) med bakplåtspapper. 2. Lägg rice crispies och kakao i en skål och blanda väl. Smält smör och choklad i en liten kastrull på svag värme. Ta kastrullen från värmen och tillsätt marsmallowsen. Rör om med en träslev tills marshmallowsen har smält och häll sedan blandningen i skålen med rice crispies och kakao och blanda väl. 3. Häll smeten i formen och bred ut den jämnt. Låt den svalna innan du ställer in den i kylskåpet 1 timme. Skär upp kakan i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sivan52 1 april 2009

    Åh så goda dom var. skall ta med mig dom till "tjejerna på jobbet" i morgon. så lätta att göra när man blir sugen. du får en 4 av mig kram från Siv

  • pieceofcake 1 april 2009

    Vad kul att du gillade dom!:D

  • Memelie 21 december 2010

    Sådär, får jag nog säga... inte riktigt min smak... tyvärr

  • SwedenvsPakistan 6 juli 2012

    Hejsan måste man ha i marshmallowsen? för att jag får inte äta det, finns det något annat man kan ta istället?

  • Kerstin 13 juli 2023

    Ser ut som dom hör är gjorda med puffat ris, inte rice crispis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.