Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrebullar med gräslök

 
  • Serverar: 15-16 portioner
Skriv ut

Gräslöken sätter god smak på dessa portionsbröd. De passar utmärkt nybakade till soppa, på buffén eller till eftermiddagsfikat med någon god ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg havregrynen i en skål, slå över mjölken och oljan. Låt blandningen svälla ca 5 minuter. Blanda mjölet med bakpulver, salt, socker och gräslök. Vänd ner mjölblandningen och arbeta till en deg.
  3. Dela degen i bitar och rulla till bullar. Lägg bullarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla bröden med mjölk och strö över lite havssalt. Grädda dem i nedre delen av ugnen i 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.