Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havresmulpaj med vaniljsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Riktigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungen på 250 º. Smöra och gnid in pajformen med lite smör. Skölj blåbären om de är färska. Tvätta och plocka ur kärnorna ur nektarinerna. Skär dem i tunna klyftor och lägg dem i en pajform. Halvtina och lägg i blåbären.Strö över socker och potatismjöl.
  2. Smält smöret i kastrullen och ta sedan bort kastrullen från spisen. Häll socker, vetemjöl och havregryn direkt i smörkastrullen. Rör om. Häll blandningen över frukt och bär. Grädda pajen i mitten av ugnen ca 20 min, tills den fått fin färg. Blanda ihop alla vaniljsåsingredienser och servera till den nybakta pajen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.