Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havskräftor med sallad på sparris, rädisor och krasse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lyxa till det på nyår! En enkel men lite lyxig rätt som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp skaldjursbuljongen tillsammans med smör och tillsätt resten av kryddorna.
  2. Dra av buljongen från värmen och lägg i havskräftorna.
  3. Låt havskräftorna ligga och dra i 4-5 minuter.
  4. Skala och koka sparrisen två minuter i saltat vatten.
  5. Kyl ner sparrisen i isvatten och skär dem i små slantar.
  6. Skiva rädisorna.
  7. Fräs sparrisen i en gryta eller panna med smör och vänd i rädisorna. Smaksätt med salt och svartpeppar.
  8. Fiska upp kräftorna och servera dem tillsammans med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.