Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Henriks fisk från Rosenbad (eller fisk Prasline)

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Annorlunda men god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fisken mjuksteka i smör och citronsaft tills strax innan den börjar falla sönder. Lägg över i smord eldfast form.
  2. Lägg över bananerna dela på längden, samt ananaskrosset. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll den över fiken. In i ugnen 175 grader i 25 minuter.
  3. Höj värmen de sista 10 min om du vill ha skorpa. Serveras med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.