Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het Äpplechutney

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna brukade jag servera varm till Chokladglass. detta kanske låter konstigt men även till stekt äggost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka och fräs upp chilin, rödlöken och ingefäran i smör i en kastrull. Dom ska bara mjukas upp lite och bli glansiga, inte ändra färg.
  2. Skär upp äpplena och tomaterna i lagom stora bitar och ös ner i kastrullen, slå i sockret och kanelen tillsammans med samtliga vätskor . Reducera ner till 60 % och smaka av med sambal olek, salt och peppar .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.