- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En god och smakrik rätt som är enkel att tillaga :) Bra till bjudning eller att duka fram på middagsbordet :)
Instruktioner
- Rensa fläskfilén från senor och fett, skär den sedan i centimetertjocka skivor. Låt fläskfilén "vänta" till stekning.
- Häll i chutney och vitvinsvinäger i en skål/bunke. Börja med 1 msk vinäger. Blanda ihop. Tillsätt olivoljan, lite i taget - blanda här med elvisp så att smeten tjocknar. Rör i vispgrädden. Tillsätt mer vitvinsvinäger om du tycker det behövs.
- Finhacka rödlök och persilja och rör ner i dressingen i skålen/bunken. Smaka av med salt och peppar.
- Stek fläskfilén, salta och peppra.Lägg sedan upp fläskfilén på ett serveringsfat. Ringla över dressingen.
- Servera rätten med kryddig bönsallad och ris ,eller med råstekt potatis. Låt dig väl smaka!
Publicerat den
9 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar