Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodpudding med äpplechutney och strimlad vitkål

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och lite annorlunda sätt att piffa till blodpuddingen! Äpplechutneyn är även god att ha till andra kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Skala och skiva löken. Lägg alla ingredienser i en gryta och låt koka samman i ca 10 minuter
  2. Skiva blodpuddingen och stek den i lite matfett några minuter på varje sida. Servera chutneyn ljummen till och gärna en vitkålssallad.
  3. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.