Både gorgonzola och salami sätter smak på den här ugnslagade pastarätten.
Instruktioner
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Skala och skiva löken tunt. Kärna ur och strimla paprikan. Skär squashen i stavar. Strimla korven. Tärna osten.
- Fräs löken mjuk och glansig i lite margarin. Tillsätt paprika, squash och pressad vitlök. Låt det fräsa med några minuter.
- Tillsätt salsan och låt det puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda den nykokta pastan med salami och ost. Häll över allt i en smord eldfast form. Täck med aluminiumfolie.
- Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera pastan genast.Ugn 200grader
Publicerat den
27 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vi vacklar mellan 3a och 4a, men jag känner mig generös idag. Tror jag ska byta ut salamin mot kyckling nästa gång, helt eller delvis. Då kommer nog gorgonzolan till sin rätt lite bättre hoppas jag. Tycker om maträtter där man får grönsakerna "på köpet".