Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta jamaicanska räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Spännande smaker och lite annorlunda kryddning mot var vi är vana vid. Perfekt förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten, strimlade salladslökar, vitlök, timjan, chili, salt, peppar och kryddpeppar i en stor kastrull. Koka upp och sänk värmen, låt sjuda under lock i 20 minuter.
  2. Låt svalna lite och lägg sedan i räkorna. Rör runt så att alla täcks ordentligt. Låt dra i 30 minuter.
  3. Gröp ur ananasen och lägg i räkorna.
  4. Strö över kokosflagor och skeda på lite av marinaden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.