Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta kokosräkor med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig smakbomb bjuder denna lättgjorda rätt! Glutenfri, äggfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, kärna ur och finstrimla chilin. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skölj och strimla salladslöken. Fräs chili, vitlök och salladslök i oljan i en traktörpanna. Häll över kokosmjölken och låt puttra 2-3 minuter. Smaka av med lime, farin och fisksås.
  2. Skala räkorna och vänd ner i såsen. Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten och häll redningen i såsen. Låt koka upp. Strimla koriandern och strö över räkorna.
  3. Servera gärna med kokta glasnudlar och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.