Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fredagsrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Hetta upp oljan i en gryta. Fräs curry, vitlök, paprikapulver och cayennepeppar hastigt. Vänd ner räkorna så att dom blir täckta av kryddorna, ta upp räkorna och lägg dom åt sidan.
  2. Skär paprikan i bitar. Lägg i tomaterna, chilisås, salt och paprika i grytan. Låt puttra i 10 min. Tillsätt grädden och räkorna. Låt bli varmt. Servera med ris och gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 8 mars 2009

    En klar familjefavorit, men jag byter ut grädden mot cremefreche och så utesluter jag chilisåsen. Jag har aldrig fräst räkorna i kryddor men det ska jag testa nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.