Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor och mangosallad

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god rätt att äta på kvällskvisten eller som en förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala mangon och skär fruktköttet i små bitar. Skär salladslöken fint och knip av bladen på koriandern. Blanda mangon, löken, koriandern och sockret. Krydda med svartpeppar. Skala räkorna. Dela och kärna ur chilin och skär den i tunna strimlor. Skär limen i klyftor. Hetta upp oljorna i en stekpanna och fräs räkorna i någon 2-3 minuter på hög värme. Blanda ner chilin och limen, låt steka med i ytterligare 1 minut. Servera de varma räkorna med mangosalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.