Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Himmelsk chokladrulle

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Rulltårtan du svänger ihop på ett kick. Ställ den kallt en stund innan du skär upp den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver väl. Vänd ner i äggsmeten. Häll smeten i en långpanna 30x40 cm, med bakplåtspapper.
  2. Grädda kakan mitt iugnen i ca 5 minuter. Känn med provsticka att kakan är klar. Stjälp upp botten på ett sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kakan svalna.
  3. Vispa färskost, créme fraiche och florsocker slätt med elvisp. Bred krämen över tårtbottnen. Ringla lemon curd över krämen. Rulla ihop från långsidan med hjälp av bakplåtspapperet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.