Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortron- och fetaostgratinerade päronhalvor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen och dela dem på mitten. Skär bort en del av de kupade sidorna, så att päronen står stadigt i gratängformen.
  2. Blanda ihop fetaosten och hjortronsylten. Bred massan på päronhalvorna. Gratinera i 225 grader, tills massan får fin färg. Strö på pinjenötterna innan päronen tas ut ur ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.