- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Härligt goda rullader med höstsmaker!
Instruktioner
- Skala och skär löken.
Skär svampen i tärningar.
Fräs bacontärningar, svamp och lök några minuter i en stekpanna. Låt svalna.
- Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda.
Fördela fyllningen på köttet.
Rulla ihop och fäst med tandpetare.
- Bryn runt om.
Späd med buljongen och efterstek på svag värme 12-15 minuter.
- Lyft upp rulladerna, tillsätt färskost, mjölk och koka upp. Lägg i överbliven fyllning i pannana och red av såsen.
Smaka av salt och peppar.
Servera rulladerna med ris, kokta grönsaker och sås.
Inlagd gurka, lingongelé passar bra till.
Publicerat den
19 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket mycket god sås och rulladerna var till stor belåtenhet.
Mums!