Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsbär med yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt och snabb bärdessert som är perfekt efter en tung middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bären och 1 dl vatten i en kastrull och låt sjuda svagt ca fem minuter tills bären har mjuknat men fortfarande håller formen.
  2. Tillsätt honungen till bären och rör om så att honungen smälter och bären täcks helt av honung. Ta av kastrullen från värmen.
  3. Blanda yoghurt, vaniljpulver och florsocker. Blanda väl så att sockret smälter i yoghurten.
  4. Ringla yoghurten över bären eller servera den bredvid. Strö över mandelspån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.