Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot chunky salsa

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Sås lämplig till tacos eller som dip.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienserna i en stor kastrull och låt koka på svag värme i 2-4 timmar beroende på hur fast du vill ha den i konsistens. Häll upp salsan het på väl rengjorda burkar och skruva på locket omgående. Salsan håller sig i ca 3-6 månader och denna sats ger ca 3 liter färdig sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.