Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hovmästarmarinerad matjessill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Ett trevligt och enkelt sätt att förändra matjessill på. Passar på sillbordet nu till jul. Och vid många andra tillfällen också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bort spadet från sillen, det ska inte användas. Dela sillen i mindre bitar. Blanda socker och senap i en skål.
  2. Tillsätt vinäger och olja. Blanda i den klippta dillen. Lägg sillbitarna i marinaden.
  3. Låt stå minst 2 timmar eller över natten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saagaa 20 december 2016

    Tycker att denna enkla sill smakar väldigt gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.