Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våfflor med matjessill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudmat! Både våfflor och tillbehör kan göras i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt vattnet och vispa till en jämn smet. Rör ner mjölken och det avsvalnade smöret.
  2. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen.
  3. Grädda våfflorna. Lägg upp dem på galler.
  4. Låt matjessillen rinna av väl och skär den i mindre bitar. Blanda matjessill, gräslök och dill. Vänd ner gräddfilen.
  5. Servera på våfflorna och garnera ev. med dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.