Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska köttbullar med sesamfrön

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kanel, kardemumma och spiskummin ger köttbullarna spännande smak. På bilden syns även saffransris och raita finner ni ibland mina andra recept. Här presenteras en hel meny. Smaklig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och finhacka löken. Arbeta samman alla ingredienserna utom sesamfröna till en smidig färs. Forma ovala bullar och rulla dem i sesamfrön. Lägg köttbullarna i en smord eldfast form. Ringla över flytande matfett.
  2. Stek bullarna mitt i ugnen ca 20-25 minuter. Vänd dem då och då under stektiden. Bjud saffransris och raita till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.