Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska quornfiléer

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegott att grilla på sommaren, men går även att steka i stek/grillpanna. Kryddmängden går att variera efter tycke och smak. Quorn går att byta mot kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden, lägg i quornfiléerna och låt marinera ca 1 timme. (Jag brukar lägga i frysta filéer och låta dem tina i marinaden, ca 1½ timme.)
  2. Grilla/stek filéerna och servera med ex. matig sallad med bönor och grillade grönsaker och fruktsalsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.