Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk Kycklingratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har varit mycket populär när vi haft gäster!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben, dela kyklingen i bitar och lägg i en smord form. Strimla paprikan och skiva bananerna. Vispa grädden.
  2. Rör ner övriga ingredienser i grädden. Bred blandningen över kycklingen. Gratinera i ugnen 200 graderca 15 minuter tills ytan fått färg. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.