Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärs- och citrussill

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ett bidrag till julbuffén. Eller vilken valfri buffé som helst.... Kalas känns det som.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ättika, socker och vatten med pepparkorn. Låt sjuda ca 5 minuter. Ta från värmen och låt lagen kallna.
  2. Skala rödlök och ingefära. Ansa purjolöken. Skär ingefära. rödlök och purjolök i tunna skivor.
  3. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar. Varva sill med ingefära, lök och finrivet citronskal i en väl rengjord burk. Häll på lagen och sätt på lock på burken. Låt stå i kylen minst 1-2 dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.